Forum sojuszu Sabat [U58]
hehe...poszczęściło mi sie dziś...
Ekspedycja natknęła się na radioaktywną planetoidę posiadającą bardzo toksyczną atmosferę. Skany pokazały jednak, że planetoida jest zasobna w surowce. Za pomocą robotów wydobyliśmy tyle surowców, na ile to było możliwe.
Zdobyto: Kryształ 91.788.
Użytkownik
a straciles jakies statki na ekspedycji kiedys??? moim zdanie ekspedycje sa nieoplacalne i jest to strata czasu.
Użytkownik
mam fajnego skana gosciu z poza TOP 1500 ma prawie 2 razy wieksza flote ode mnie a jest 500 miejsc za mna <WOW>
gosc niema nic eko... napewno tak wysoko zajdzie. obrony tez nic nie ma. gdyby tylko ktos z naszego sojuszu byl kolomnie to by sie goscia z niezlym zyskiem zezlomowalo. ale kolomnie niestety niema nikogo z kim moglbym poleciec;(
dlatego licze ze jak bedzie nowy sojusz i nowi gracze to moze ktos sie znajdzie kolo mnie z kim moglbym polatac troche:D
Użytkownik
a tak poza tym to po tym skanie pomyslalem sobie ze pora flotke podciagnac na tyle zebym mogl go zjechac z jakims zyskiem;D
jak ktos chce tego skana to wkleje;)
ma ktos jakas planetke w 6 lub 5 gali???
Użytkownik
wiem ale jego flotka jest super do zlomku
Użytkownik
i co z tym deuterem on ciagle u mnie lezy. miales go wziasc i nic... moze dzis go wezmiesz???
Sorki że wtrącę wam do dyskusji...założyciel sojuszu B_C_i_M zaproponował mi,żebyśmy po naszej fuzji z BSG zostali ich akademią.Co wy na to? B_C_i_M są na 17 msc w pkt i mają 20 członków.
Użytkownik
ja jestem przeciwny maja troche lepsza srednia do nas i tylko tyle ze czlonkow duzo. to tylko masowka.